8 Kasım 2011 Salı

Hamilelik Güncesi (37. Hafta)

Tahmin ettigimden daha kolay bir hafta oldu. 37. haftam da bitti. Gecen haftayla arada fark var elbette, belime ve alta vuran sancilarim sıklaştı. Gaz gibi gelen sancılar oluyor. Bebiş dışarı fırlayacakmış hissi belirginleşti. Karnım füze gibi öne doğru gittikçe büyüyor. Bütün teyze eşrafı bebegin erkek olacağı kanaatinde. Beni eskiden tanımayanlar "Ayy arkadan hiç birsey belli degil, karnın da sipsivri, oğlan geliyor oğlan" diyorlar. Halbuki bilseler benin kasanın ne kadar büyüdügünü :)))
Bu hafta çok gezinmediğim için belim fazla ağrımadı. Geceleri uyku çok ama çok zor, 10 dakikada yattiğim tarafim tümuyle uyuştuğu için durmadan uyanıp pozisyon değiştiriyorum ve dönmek çok zor oluyor. Neyse bu zaten alışık olmam gereken bir durum. Uykusuzluk ve ben kardeş olacağiz uzun bir süre. Geçen gün aklıma geldi. Eylül için 5 yildir uykularimin tadı tuzu zaten yok, Alya için de en iyi ihtimal 3 yıl desek, hayatimin 8 yılı kalitesiz uyku uyumuş olacağım. Sonra da neden yüzüm çöktü diye sorar dururum :)
Evet bu hafta son yazışım olacak hamilelik güncemi. Çünkü bugunu saymazsam dogumuma 2 gün var. Artık doğum hikayemi paylaşacağım inşallah.
Allah tüm hamilelere kolay doğum ve sağlıklı bebekler versin...

3 yorum:

  1. Ben bu yorumu yazarken siz belki de bebeğinizi kucağınıza aldınız bile.Ne güzel heyecanlar.Allah isteyen herkese yaşatsın umarım.
    Evlatlarınızla sağlıklı güzel bir ömür geçirmenizi dilerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok ama çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allah gercektentum isteyenlere bu duyguyu nasip etsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bu arada bebis yarin gelecek insallah :)

    YanıtlaSil