1 Şubat 2012 Çarşamba

Miniklere Bir Oyun Tavsiyesi

İki haftalik sömestr tatilinde bizim okul kızını her firsatta eğlendirmek, kardeşinin annesinden çaldigi zamani ona biraz geri vermek adına programlar yapıp duruyorum. Çoğu zaman anne-kız başbaşa dışarı çiktik. Dün de Eylül'ü arkadaşlariyla beraber Kozyatagi Kultur Merkezi'nde oynanan bir oyuna goturduk.
Gecen hafta biletix den Bahar Senliği adinda bir oyuna bilet aldik, gosterim gunu oyunun sitede satilan saatten aslinda bir saat once basladigini ogrendik ve oyunu kacirmis olduk. Ama sağolsun tiyatro yetkilileri sevgili biletix'in hatasi olan bu durumu telafi edip bizi bir sonraki oyuna misafir etti ve o sayede "Bay Vıcık, Köpek Çiço'yu Rahat Birak" adlı harika oyuna girmis olduk.
Mahallenin kötü kalpli adamı Bay Vıcık'ın insanları üzmek adına herkesin çok sevdiği köpek Çiço'yu kaçırma planlarını anlattığı teasdüfen girdiğimiz bu oyun, sevgiyi ve iyiliği bizi gülmekten yerlere yatırarak o kadar güzel anlattı ki, kızlardan çok anneler olarak biz bayıldık oyuna!!! Tatil bitiyor ama çocuklar için alternatif arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder