6 Eylül 2011 Salı

Prensesin Partisi

Eylül için yaptığımız parti sonunda geldi de geçti bile. Heyecanla 4 yaş partisinden beri bu partiyi bekleyip duruyordu. Doğum günü partileri onun için hayattaki en büyük eğlence :)


Çok kalabalık değildik ama bu doğum günümüzde 29 haftalık hamiş olduğum için biraz yoruldum açıkçası. Bir gün önce Eylül ile son alışverişlerimizi tamamladık. Pasta malzemecisinden şeker hamuru, gıda boyası ve kalıp alıp akşam Lülüş'le çeşitli kurabiyeler yaptık, biraz eğlendik biraz yorulduk. Uzun bir süre kurabiye yapar mıyım bilemem. Ya acemi olduğumdan ya da hamile olduğumdan kurabiye yapma işi beni mahvetti :)



      
Ertesi gün de son ikramları, masaları, dekoru hazırladık ve misafirlerimizi beklemeye koyulduk.




Anne-babalar, 1 minicik erkeğimiz, 1 koca oğlumuz ve bütün kızlar tek tek toplandı, Sinderella ablamız geldi ve parti başladı. Kızlar çok eğlendiler çünkü abla onların yüzlerini boyadı, çeşit çeşit oyunlar oynattı, dans ettirdi, yarışlar yaptırdı.
 










Sonra ise pastamız kesildi ve parti kızları elleriyle pastayı yemeye koyuldular. Pastanın ardından benim favorim olan pinyata patlatma oyunu oynandı ve içinden saçılan şekerlemeler kızlar tarafından tek tek yerlerden itinayla toplandı :) 








Oradan oraya uçuşan, zıp zıp dans edip, çığlıklar atan ekip için artık parti bitmek üzereydi. Ve birkaç saat sonra bütün prensesler evlerinin yolunu tutup güzellik uykusuna daldılar.



İşte bir yaşı da böylece geride bıraktık. Kızımı ve arkadaşlarını çok seviyorum. Umarım hayat boyu hep elele olurlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder